Brak produktów
Hario Mini Mill Slim PLUS to ulepszona wersja popularnego , japońskiego...
Kawa ziarnista Mauro Centopercento będąca produktem palarni Caffe Mauro...
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min...
Rodzaj: czarna aromatyzowana Typ: w torebkach Czas parzenia: 3-5 min...
Morandini Miscela Super Crema to...
O'ccaffe Crema e Aroma to mieszanka trzech idealnie dopasowanych ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii, Peru i Etiopii.
Occaffe Espresso Classico to mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii i Etiopii, z najlepszymi odmianami indyjskiej Robusty.
Occaffe Cafe Creme to jasno palona mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Etiopii oraz indyjskich i wietnamskich odmian Robusty.
Occaffe Espresso Classico to mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii i Etiopii, z najlepszymi odmianami indyjskiej Robusty.
Occaffe Cafe Creme to jasno palona mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Etiopii oraz indyjskich i wietnamskich odmian Robusty.
Occaffe Crema e Aroma to mieszanka trzech idealnie dopasowanych ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii, Peru i Etiopii.
Occaffe Professional 100% Arabica to mieszanka trzech idealnie dopasowanych ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii, Peru i Etiopii.
Occaffe Espresso Cremoso to doskonalona przez lata, najbardziej złożona mieszanka ziaren, proponowana przez palarnię O'ccaffe. W jej skład wchodzą ziarna Arabiki z Brazylii, Kolumbii, Etiopii i Gwatemali uzupełnione najlepszymi odmianami Robusty z Indii, Indonezji i Wietnamu.
Occaffe Professional LUXE BAR to mieszanka idealnie dopasowanych ziaren gatunku Robusta, pochodzących z Indii i Wietnamu.
O'ccaffe Professional GRAN BAR to średnio palona mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii i Etiopii oraz indyjskich i wietnamskich odmian Robusty.
Occaffe Espresso Classico to klasyczne espresso proponowane przez palarnię O'ccaffe.
Occaffe Espresso Cremoso to doskonalona przez lata, najbardziej złożona mieszanka ziaren, proponowana przez palarnię O'ccaffe. W jej skład wchodzą ziarna Arabiki z Brazylii, Kolumbii, Etiopii i Gwatemali uzupełnione najlepszymi odmianami Robusty z Indii, Indonezji i Wietnamu.
O'ccaffe Professional GRAN BAR to średnio palona mieszanka ziaren gatunku Arabica, pochodzących z Brazylii i Etiopii oraz indyjskich i wietnamskich odmian Robusty.
Occaffe Espresso Classico to klasyczne espresso proponowane przez palarnię O'ccaffe.