Brak produktów
Morandini Miscela Oro to starannie...
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/BrazyliaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/BourbonStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washed/naturalSmak/Aromat: cytrynowo-czekoladowy / migdałowo-kwiatowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/BrazyliaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/BourbonStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washed/naturalSmak/Aromat: cytrynowo-czekoladowy / migdałowo-kwiatowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): mediumProces: washed/naturalSmak/Aromat: owoce pestkowe / orzechowy / mleczna czekolada
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): mediumProces: washed/naturalSmak/Aromat: owoce pestkowe / orzechowy / mleczna czekolada
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): medium darkProces: washed/naturalSmak/Aromat: czekolada deserowa / orzechy / karmel
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): medium darkProces: washed/naturalSmak/Aromat: czekolada deserowa / orzechy / karmel
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/KolumbiaWysokość: 1400-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): mediumProces: washed/naturalSmak/Aromat: słodko owocowy / czekoladowo-drzewny
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/KolumbiaWysokość: 1400-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): mediumProces: washed/naturalSmak/Aromat: słodko owocowy / czekoladowo-drzewny
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: EtiopiaWysokość: 1700-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: HeirloomStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washedSmak/Aromat: bergamotka / kwiatowo-migdałowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: EtiopiaWysokość: 1700-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: HeirloomStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washedSmak/Aromat: bergamotka / kwiatowo-migdałowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaWysokość: 1150-1350 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Yellow BourbonStopień palenia (wg SCA): lightProces: naturalSmak/Aromat: czekoladowo-cytrynowo/orzechowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaWysokość: 1150-1350 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Yellow BourbonStopień palenia (wg SCA): lightProces: naturalSmak/Aromat: czekoladowo-cytrynowo/orzechowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaWysokość: 1100-1500 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Bourbon, TypicaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washedSmak/Aromat: cytrusy /czekolada deserowa
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaWysokość: 1100-1500 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Bourbon, TypicaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washedSmak/Aromat: cytrusy /czekolada deserowa
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Gwatemala Region: Huehuetenango Wysokość: 1350 + m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Typica, Bourbon, Caturra, CatuaiStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: washedSmak/Aromat: owocowo-jabłkowy, mleczna czekolada, syrop klonowy
Rodzaj: kawa ziarnistaSegment: premiumKraj pochodzenia: Indonezja (Sumatra) Region: Mandheling/Batak Wysokość: 800-1500 m n.p.m. Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Catimor, TypicaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: wet-hulled Smak/Aromat: miód gryczany, suszona śliwka