Pellini Espresso Cremoso no 46 250g

  • Rodzaj: kawa mielona
  • Skład: Arabica (70%), Robusta (30%)
  • Stopień palenia: średni
  • Zawartość kofeiny: średnia
  • Palarnia: Włochy
  • Waga: 250g
  • Najlepiej spożyć przed: 25-03-2023
Produkt dostępny w magazynie!

Zamów teraz, a przesyłkę nadamy o 14:00 dziś

Ostatnie sztuki w magazynie
17,00 zł Brutto
sztuki

clear

Koszty dostawy

Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 300 złotych - dostępna dla wszystkich form wysyłki.

Forma przesyłkiForma płatnościKoszt dostawyWaga maks.
Pocztex kurier 48 przedpłata 11,50 zł 27 kg
Paczkomat InPost przedpłata 12,50 zł 8 kg
Przesylka kurierska FedEx przedpłata 14,00 zł 27 kg
Odbiór w punkcie: Poczta, Żabka, Biedronka, Orlen, kiosk Ruchu przedpłata 10,50 zł 20 kg
Przesyłka kurierska FedEx pobranie 17,00 zł 27 kg
Pocztex kurier 48 pobranie 13,50 zł 27 kg
Odbiór w punkcie: Poczta, Żabka, Biedronka, Orlen, kiosk Ruchu pobranie 12,50 zł 20 kg
Odbiór osobisty przelew/pobranie 0,00 zł brak

Formy płatności

formy płatności

Produkty takie jak ekspresy i inne akcesoria możesz kupić na raty z CA Raty (Credit Agricole). CA Raty dostępne są dla przesyłek innych niż pobraniowe.

Sprawdź koszt wysyłki i formy płatności koszty wysyłki

Zamów telefonicznie: 609 088 121

Promocja O'ccaffe
Excellent Tea

PELLINI ESPRESSO GUSTO BAR no46 CREMOSO
charakterystyka kawy

POCHODZENIE

Rodzaj kawy
mielona
Pochodzenie ziaren
Ameryka Południowa
Palarnia
Włochy

SKŁAD I WŁAŚCIWOŚCI

Skład
70% Arabica, 30% Robusta
Stopień palenia
średni
Zawartość kofeiny
średnia
kawa5.jpg

OPIS PRODUKTU

Pellini Espresso Gusto Bar no. 46 Cremoso - doskonała w każdej postaci

Kawa mielona Pellini Espresso Cremoso to wspaniała włoska kawa, będąca mieszanką ziaren Arabica i Robusta w idealnych proporcjach. Filiżanka Pellini Espresso Superiore Cremoso pozwala rozpłynąć się w subtelnej delikatności smaku, który dopełnia lekka nuta czekoladowej słodyczy. Gęsta, aromatyczna crema na powierzchni sprawia, że ta pyszna kawa jest doskonałym wyborem do espresso i kawy typu americano. Mielenie preferuje parzenie w ekspresach ciśnieniowych, jednak równie dobrze smakuje parzona w kawiarce lub tradycyjnymi sposobami.

PREFEROWANE SPOSOBY PRZYGOTOWANIA

EKSPRES AUTOMATYCZNY
Ta kawa doskonale smakuje z ekspresu automatycznego.
EKSPRES KOLBOWY
Posiadacze ekspresów kolbowych, będą zachwyceni jej głębią smaku.
EKSPRES PRZELEWOWY
Parząc ją w ekspresie przelewowym, aromat przyjemnie pobudzi zmysły.
Sposoby parzenia
FRENCH PRESS
Amatorzy kawy "pressowanej" na pewno docenią jej walory.
KAWIARKA
Espresso przygotowane w kawiarce z pewnością Cię nie zawiedzie.
SPOSÓB TRADYCYJNY
Jeśli lubisz tradycyjną "polską parzoną" ta kawa jest dla Ciebie.

PALARNIA KAWY PELLINI

Pellini Cafe można nazwać wzorcem klasycznej, włoskiej firmy rodzinnej. Działalność rozpoczęła jeszcze przed II Wojną Światową, w 1922 roku. Na początku swojej drogi zajmowała sie produkcją ziół leczniczych. Dopiero 1947 roku zmieniła swój profil działalności na obecny, stając się palarnią kawy. Teraz firma Pellini jest w gronie pięciu najwiekszych, z puli około 750 zarejestrowanych palarni kawy na terenie Włoch. Produkuje aż 12 tysiecy ton kawy rocznie.

Pellini wysyła swoje produkty na rynki całego świata, gdzie cieszą się one dużą popularnością, za swoją za jakość i doskonały smak. Ciągle rosnąca liczba zadowolonych klientów marki świadczy o tym, że pasja, zaangażowanie oraz najwyższe standardy marki Pellini, znajdują odzwierciedlenie w uznaniu kupujących.

Masz pytanie? Zadzwoń 609 088 121

PEL.M.CRE.250
8001685122393
2 sztuki

Opis

ProducentPellini
Rodzaj kawymielona
Skład Arabica (70%) Robusta (30% )
Zawartość kofeinyśrednia
Stopień paleniaśredni
Kraj paleniaWłochy
Waga250 g
Najlepiej spożyć przed25-03-2023
Przeznaczenieekspres kolbowy

Pellini Espresso Cremoso no...

17,00 zł