Cookie potrzebujemy do prowadzenia statystyk odwiedzin strony www oraz poprawnego działania sklepu - ułatwienie logowania, pamięć koszyka zakupów. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeżeli chcesz możesz wyłączyć obsługę cookie w swojej przeglądarce. Instrukcje jak to zrobić znajdziesz w Google. Zamknij
Kawa ziarnista Tommy Cafe Peru HB 250g Powiększ

Kawa ziarnista Tommy Cafe Peru HB 250g

TOM.Z.PER.250

Cafe Tommy Peru HB to najwyższej jakości 100% Arabica. Ziarna pochodzą z prowincji Chanchamayo znajdującej się w centralnym Peru.

Więcej szczegółów

Dostawa Cena
Pocztex kurier - przelew
10,50 zł
Pocztex kurier - pobranie
13,50 zł
FedEx przesyłka kurierska - przelew
14,00 zł
FedEx przesyłka kurierska - pobranie
17,00 zł
Paczkomat Inpost
12,00 zł
Odbiór w sklepie w Tarnowskich Górach ul. Zagórska 84
Darmowa
Odbiór w Tarnowskich Górach ul. Nakielska 1-3 HALA box 126
Darmowa
(Darmowa wysyłka dostępna przy zakupach już od 300 zł)

21,50 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

    Cafe Tommy Peru HB to najwyższej jakości 100% Arabica. Ziarna pochodzą z prowincji Chanchamayo znajdującej się w centralnym Peru.

    Były one uprawiane w zacienionych miejscach, na wysokościach pomiędzy 1200 - 1350 m.n.p.m- stąd skrót HB (hard bean) w nazwie, który oznacza dojrzewanie ziaren na wysokości około 1200 m.n.p.m. Przekłada się to na ich wysoką jakość- mają one bardziej gęstą i złożoną strukturę. Zostały poddane obróbce na mokro i średnio wypalone.

    Napar charakteryzuje się łagodnym, maślanym smakiem z nutami wanilii, orzechów i subtelną słodyczą.

    ProducentTommy Cafe
    Typkawa ziarnista
    Skład100% Arabica
    Waga250g
    Stopień paleniaśredni
    Data palenia26-03-2020
    Najlepiej spożyć przed26-03-2022
    PrzechowywaniePrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Opinie

Napisz opinię

Kawa ziarnista Tommy Cafe Peru HB 250g

Kawa ziarnista Tommy Cafe Peru HB 250g

Cafe Tommy Peru HB to najwyższej jakości 100% Arabica. Ziarna pochodzą z prowincji Chanchamayo znajdującej się w centralnym Peru.