O'ccaffe Espresso Cremoso 1kg

  • Rodzaj: kawa ziarnista
  • Skład: mieszanka Arabica i Robusta
  • Stopień palenia: średni
  • Zawartość kofeiny: wysoka
  • Palarnia: Włochy
  • Najlepiej spożyć przed: 30-07-2024

Zamów teraz, a przesyłkę nadamy o 14:00 jutro

Produkt dostępny w magazynie!
89,00 zł Brutto
sztuki

clear

Koszty dostawy

Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 300 złotych - dostępna dla wszystkich form wysyłki.

Forma przesyłkiForma płatnościKoszt dostawyWaga maks.
Pocztex kurier 48 przedpłata 11,50 zł 27 kg
Pocztex kurier 48 pobranie 14,50 zł 27 kg
Przesylka kurierska GLS przedpłata 14,90 zł 27 kg
Przesyłka kurierska GLS pobranie 16,90 zł 27 kg
Paczkomat InPost przedpłata 12,50 zł 8 kg
Pocztex odbiór w punkcie: przedpłata 10,50 zł 20 kg
Pocztex odbiór w punkcie: pobranie 12,50 zł 20 kg
ORLEN Paczka: przedpłata 8,60 zł 10 kg
Odbiór osobisty przelew/pobranie 0,00 zł brak

Formy płatności

formy płatności

Produkty takie jak ekspresy i inne akcesoria możesz kupić na raty z CA Raty (Credit Agricole). CA Raty dostępne są dla przesyłek innych niż pobraniowe.

Sprawdź koszt wysyłki i formy płatności koszty wysyłki

Zamów telefonicznie: 609 088 121

Promocja O'ccaffe
Johan & Nystrom

O'CCAFFE ESPRESSO CREMOSO
charakterystyka kawy

POCHODZENIE

Rodzaj kawy
ziarnista
Pochodzenie ziaren
Ameryka Południowa i Środkowa, Afryka, Azja
Palarnia
Włochy

SKŁAD I WŁAŚCIWOŚCI

Skład
mieszanka Arabica i Robusta
Stopień palenia
średni
Zawartość kofeiny
wysoka
kawa5.jpg

OPIS PRODUKTU

O'ccaffe Espresso Cremoso - linia kaw Professional

O'ccaffe Espresso Cremoso - to doskonalona przez lata, najbardziej złożona mieszanka ziaren, proponowana przez palarnię O'ccaffe. W jej skład wchodzą ziarna gatunku Arabica z Brazylii, Kolumbii, Etiopii i Gwatemali uzupełnione najlepszymi odmianami Robusty z Indii, Indonezji i Wietnamu. Kremowa i delikatna, o bardzo złożonym, harmonijnym smaku. Niezwykle aromatyczna, o lekkim posmaku czekolady. Na powierzchni tworzy aksamitną cremę. Doskonała do przygotowywania w ekspresach automatycznych, kolbowych, kawiarkach, french press’ach a także tradycyjnie. Świetnie sprawdzi się jako klasyczne espresso lub baza kaw mlecznych takich jak cappuccino czy latte macchiato.

Seria „Gastro Professional” to kawy przygotowane z udziałem baristów, skierowane dla najlepszych kawiarni i restauracji.

PREFEROWANE SPOSOBY PRZYGOTOWANIA

EKSPRES AUTOMATYCZNY
Ta kawa doskonale smakuje z ekspresu automatycznego.
EKSPRES KOLBOWY
Posiadacze ekspresów kolbowych, będą zachwyceni jej głębią smaku.
EKSPRES PRZELEWOWY
Parząc ją w ekspresie przelewowym, aromat przyjemnie pobudzi zmysły.
Sposoby parzenia
FRENCH PRESS
Amatorzy kawy "pressowanej" na pewno docenią jej walory.
KAWIARKA
Espresso przygotowane w kawiarce z pewnością Cię nie zawiedzie.
SPOSÓB TRADYCYJNY
Jeśli lubisz tradycyjną "polską parzoną" ta kawa jest dla Ciebie.

PALARNIA KAWY O'CCAFFE

Historia palarni O’ccaffe  sięga początku lat 80 dwudziestego wieku. To właśnie w 1986 roku, w miejscowości Italvi, znajdującej się mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Rzymem a Neapolem, rodzina Vivienzo rozpoczęła działalność pod marką O’ccaffe. Od początku działalności firma dążyła do otrzymania jak najlepszych jakościowo produktów. Idąc za ideą, że dobra kawa zaczyna się od uprawy, podróżowali po całym świecie w poszukiwaniu najlepszych ziaren. W tej chwili współpracują z najlepszymi dostawcami, którzy mogą zagwarantować doskonałą jakość. Dodając do tego własną pasję, zaangażowanie i działanie według sprawdzonych, tradycyjnych metod wypalania, udało się otrzymać tak doskonały efekt końcowy.

Masz pytanie? Zadzwoń 609 088 121

O'CCAFFE
OCC.Z.CRE.1
8013663000029
35 sztuki

Opis

ProducentO'ccaffe
Rodzaj kawyziarnista
Składmieszanka Arabica i Robusta
Zawartość kofeinywysoka
Stopień paleniaśredni
Skala intensywności5 / 7
Pochodzenie ziarenBrazylia, Kolumbia, Etiopia, Gwatemala, Indie, Indonezja, Wietnam
Kraj paleniaWłochy
Waga1 kg
Najlepiej spożyć przed30-07-2024
Przeznaczenieekspres automatyczny
ekspres kolbowy
ekspres przelewowy
kawiarka

O'ccaffe Espresso Cremoso 1kg

89,00 zł
Komentarze (1)
Ocena