New York Moka 250g

  • Rodzaj: kawa mielona
  • Skład: Arabica (100%) w tym 5% JBM
  • Stopień palenia: ciemny
  • Zawartość kofeiny: niska
  • Palarnia: Włochy
  • Waga: 250g
  • Najlepiej spożyć przed: 06-06-2024

Przykro nam, produktu nie ma obecnie na stanie.
29,00 zł Brutto
sztuki

clear

Koszty dostawy

Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 300 złotych - dostępna dla wszystkich form wysyłki.

Forma przesyłkiForma płatnościKoszt dostawyWaga maks.
Pocztex kurier 48 przedpłata 11,50 zł 27 kg
Pocztex kurier 48 pobranie 14,50 zł 27 kg
Przesylka kurierska GLS przedpłata 14,90 zł 27 kg
Przesyłka kurierska GLS pobranie 16,90 zł 27 kg
Paczkomat InPost przedpłata 12,50 zł 8 kg
Pocztex odbiór w punkcie: przedpłata 10,50 zł 20 kg
Pocztex odbiór w punkcie: pobranie 12,50 zł 20 kg
ORLEN Paczka: przedpłata 8,60 zł 10 kg
Odbiór osobisty przelew/pobranie 0,00 zł brak

Formy płatności

formy płatności

Produkty takie jak ekspresy i inne akcesoria możesz kupić na raty z CA Raty (Credit Agricole). CA Raty dostępne są dla przesyłek innych niż pobraniowe.

Sprawdź koszt wysyłki i formy płatności koszty wysyłki

Zamów telefonicznie: 609 088 121

Promocja O'ccaffe
Johan & Nystrom

NEW YORK MOKA
charakterystyka kawy

POCHODZENIE

Rodzaj kawy
mielona
Pochodzenie ziaren
Ameryka Środkowa
Palarnia
Włochy

SKŁAD I WŁAŚCIWOŚCI

Skład
Arabica (100%)
w tym ziarna Jamaica Blue Mountain
Stopień palenia
ciemny
Zawartość kofeiny
niska
kawa5.jpg

OPIS PRODUKTU

New York Moka - specjalnie dla Twojej kawiarki

Kawa mielona New York Moka to propozycja skierowana do użytkowników kawiarek, wszystko za sprawa mielenia , które preferuje przygotowanie w tych kultowych już czajniczkach. Składają się na nią starannie wyselekcjonowane ziarna gatunku Arabica (100%), wśród których znajdują się, uważane za najlepszą kawę na świecie, legendarne już ziarna Jamaica Blue Mountain (5%). Zastosowany ciemny profil palenia nadał jej stylu typowego dla południa Włoch, pozwolił też niemal całkowicie wykluczyć niepożądaną kwasowość. Kawa mielona New York Moka czaruje nutami ciemnej czekolady, orzechów i suszonych owoców.

PREFEROWANE SPOSOBY PRZYGOTOWANIA

EKSPRES AUTOMATYCZNY
Ta kawa doskonale smakuje z ekspresu automatycznego.
EKSPRES KOLBOWY
Posiadacze ekspresów kolbowych, będą zachwyceni jej głębią smaku.
EKSPRES PRZELEWOWY
Parząc ją w ekspresie przelewowym, aromat przyjemnie pobudzi zmysły.
Sposoby parzenia
FRENCH PRESS
Amatorzy kawy "pressowanej" na pewno docenią jej walory.
KAWIARKA
Espresso przygotowane w kawiarce z pewnością Cię nie zawiedzie.
SPOSÓB TRADYCYJNY
Jeśli lubisz tradycyjną "polską parzoną" ta kawa jest dla Ciebie.

PALARNIA NEW YORK CAFFE

Palarnia kawy New York Caffe pochodzi z jednego z najpiękniejszych regionów Włoch, Toskanii. Powstała bardzo dawno temu, bo jeszcze w latach trzydziestych XX wieku. Intrygująca nazwa pochodzi od baru, którego właścicielem był Pan Ugo Incerpi, który podążając za pewnym pomysłem zakupił maszynę do wypalania kawy. Powodem tej inwestycji była chęć zaoferowania swoim klientom wyjątkowego produktu, w postaci kawy ze świeżo wypalanych ziaren. Idea okazała się doskonałym posunięciem, jego kawa była tak dobra, że wieść o tym rozniosła się błyskawicznie. Bywało, że w weekendy pojawiali się nawet klienci także z Florencji, aby napić się pysznej kawy „Sor Ugo”. New York, jako marka kawy, wraz ze swoim klasycznym logo, pojawiła się około 1935 roku, lekko przeprojektowana wersja jest używana do dnia dzisiejszego. Dziś marka jest znana w całej Europie, większości krajów Afryki, Ameryki Północnej i Azji, gdzie klienci raczą się wysokiej jakości kawami New York.

Masz pytanie? Zadzwoń 609 088 121

NEW.M.MAC.250
8002436012505

Opis

ProducentCaffe New York
Rodzaj kawymielona
SkładArabica (100%)
Zawartość kofeinyniska
Stopień paleniaciemny
Kraj paleniaWłochy
Waga250 g
Najlepiej spożyć przed06-06-2024
Przeznaczeniekawiarka
PrzechowywaniePrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

New York Moka 250g

29,00 zł
Komentarze (0)